Kenneltreff og kurs

I 2017 begynte vi å ha årlige kenneltreff. Da var vi så heldige å ha med oss jaktprøvedommer Asbjørn Kristiansen så vi kunne kombinere treffet med jaktkurs for de som ville det. Men de som driver aktivt med andre hundeaktiviteter fikk muligheten til å få trent på sine ting. Vi prioriterer å ha det hyggelig sammen samtidig som hundene lærer noe nyttig.

De siste årene har det vært vanskelig å arrangere kenneltreff på grunn av covid, men vi håper å få arrangert flere i årene som kommer.


Kurs - juli 2023


Helga 7.-9. juli 2023 hadde vi kombinert kenneltreff og jaktkurs. Instruktør Heidi Kvan holdt kurs for oss, sånn som i fjor. Vi var heldige med været og koste oss med kurs, samvær og god mat. På kurset deltok 13 Labbsportshunder. Med gode treningtips fra Heidi håper vi nå at vi skal klare å utvikle oss videre.

Fire fra siste kull besto kvalifiseringsprøven og er nå snart klar til å debutere i BK.


Gratulerer med bestått kvalifiseringsprøve
Gratulerer med bestått kvalifiseringsprøve
til Marthe med Labbsports Roxy, Anne med Labbsports Pia, Torill med Labbsports Jippi og Jurjen med Labbsports Bowie.
Mamma Labbsports Kita med sine fire barn etter Djurbergas Mineral Ferrum (Ferro), Labbsports Enja, Sprite, Luna og Kompis.

Kurs - juli 2022

Sommeren 2021 flyttet vi til Granheim, en liten gård/ småbruk i Levanger. Juli 2022 hadde vi vårt første ordentlige jakt-kurs hjemme hos oss. Da fikk vi oppover jaktprøvedommer Heidi Kvan som stilte opp for oss ei hel helg. Det begynner å bli mange Labbsportshunder nå og vi måtte velge ut de ekvipasjene som hadde kommet igang med å gå på jaktprøver. Heidi brukte terrenget på en måte som jeg ikke hadde tenkt på selv. Jeg tror alle hygget seg og lærte mye.

Jeg håper vi får til et lignende arrangement hvert år fremover. 

Kenneltreff 2018

I år var vi så heldige at Terese og Børre Aasbø lot oss holde kenneltreffet hos dem. De bor idyllisk til med omgivelser som passer utmerket for hundetrening. Asbjørn Kristiansen med sin samboer Leni loset oss fint gjennom helgen med masse jakttrening. Vi koste oss med god mat og mye trening i nydelig sommervær.

Kenneltreff 2017

Pinsehelga 2017 hadde vi vårt 1. kenneltreff som vi kalte Labbsports sommercamp. Vi hadde tre flotte dager sammen og er godt fornøyd med oppmøte. Asjørn Krisitiansen var instruktør og holdt et flott jaktkurs for oss. Flere av de unge besto kvalifiseringsprøven og vi håper å se dem på jaktprøve når de er klare for det. Virkelig artig å se at Cilla sine avkom har så flotte eiere. Vi håper dette kan bli en fast tradisjon.