Labbsports Aris er etter Labbsports Kitas første kull, med Copperbirch Lancelot som far. Hun er en feminin unghund med et godt uttrykk. Aris er allerede glad i trening og tar apportering lett. 

12 måneder gammel klarte Aris kvalifiseringprøve og 1.premie på bevegenlig jaktprøve i regi av NRK avd Nord-Trøndelag med Ole Johan Andersen som dommer.

Våren 2021 hadde hun et kull på 4 valper. 

Høsten 2021 fikk hun sin andre 1. premie i AK og ble kvalifisert til å stille i EK (eliteklassen i retrieverjakt). Debuterete i EK men er ikke moden for for så lange distanser. Hun var bare 2 år.Våren 2022 fikk hun 3. premie i EK.


Våren 2022 forvillet vi oss på utstilling. Det gikk ikke som forventet da den unge dame trakk seg for dommeren - halen hang rett ned og hun likte ikke å bli undersøkt og hun fikk da ingen bedømming. Det var dumt av meg å gjøre dette uten å ha øvd på forhånd. Hun fikk derfor ingen premiering denne gangen. 


Høsten 2022 hadde hun sitt andre kull på seks stykker, med Tandenbo Christmas Mike. Vi beholdte den ene tispen selv, som har fått navnet Pia. 


Fosenprøven juni 2023 fikk Aris 3.premie i EK.


Narvikprøven juli 2023 fikk Aris to 1.premier i EK.


Verdalsprøven september 2023 fikk Aris 1. premie i EK.
Labbsports Aris

Født: 08.10.2018HD:A, AD:0, HD-indeks 115

Fri for STGD-PRA, Deg. Myelopaty, EIC, HNPK, SD2, CNM, prcd-PRA og (OSD). Øyelyst årlig u.a


Om Aris

Galleri: Aris